Voorbeelden van videoproducties:

 

-promotiefilms (Michelin tweesterrenrestaurant in Overveen)

-presentatiefilm (Koninklijke IGC)

-videoreportagen

-documentaire

-artvideo

-videobeelden bij klassieke muziek

 home                     projectaanpak                     over ons                     kosten                     contact
video productions

 

Om een goed inzicht te krijgen in het verloop van de videoproduktie hebben
we gekozen voor een projectmatige aanpak.

1 Concept en script- hier wordt bepaald wat de inhoud van de videoproduktie zal worden en wat mogelijk is. Ook is dit bepalend voor de planning en de begroting.

2 Productie- hier wordt de definitieve synopsis (beknopte omschrijving van de inhoud) gemaakt en tevens de definitieve offerte inclusief het draaiboek en de planning.

3 Opnamen- er wordt gefilmd en eventueel archiefmateriaal verzameld. Wij werken met Canon Legria HFM52 en Canon D60.

4 Montage- nu wordt het videomateriaal gemonteerd. Ook wordt het geluid, de tekst en de voice-over toegevoegd. Op aanvraag worden ook animatie en special effects gemaakt en muziek speciaal voor deze film gecreëerd. Wij monteren en maken special effects met Edius, Adobe After Effects en andere programma's.

5 Resultaat- als alles naar wens is leveren we de film voor jullie op DVD aan. U kunt hier dan ook nog voor verschillende opties kiezen. De layout, hoofdstukken, één of meer menu's met knoppen. Ook is het mogelijk om uw video om te zetten naar een webbestand, zodat de videoproductie op uw website of als reclame op internet kan worden weergegeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker